Målare i Stockholm målar både tak och väggar

Har man högt i tak och lider av höjdskräck bör man anlita en målare i Stockholm när taket ska målas. Då slipper man själv balansera på stegen och vara yr.

Leo stegade in i lägenheten. Han tittade sig runt, det var första gången han var i sin lägenhet utan att den tidigare ägarens möbler fanns där. Vitt, vitt, vitt, han var så så trött på vitt så det fanns inte. Först tänkte han göra lägenheten till en riktig man cave men morsan fick honom att tänka om.

Det var kanske inte helt smart att måla tak, väggar och golv svart. Att måla väggarna var inte så himlans svårt, så det skulle han fixa om han ville. Fast det ville han nog inte. Taket däremot skulle han inte klara av alls.

Stockholms bästa målare med egna stegar och ställningar

Förutom att det var 3-4 meter i takhöjd och han fick svindel bara av att stå på en pall så visste han att han skulle leja bort jobbet. Leo tänkte att en yrkesgrupp som knappast drabbats av höjdrädsla måste vara målare. De verkar ju klänga på stegar och ställningar hela dagarna. Han hade redan innan han fick nycklarna kollat upp olika målare i Stockholm.

Leo hade hittat en bra tänkbar firma han trodde skulle passa för uppdraget. Taket fick vara kvar i vitt, men skulle ändå målas om. En mörk svartbrun nyans skulle det bli i sovrummet. Dovt och skönt när man ska sova. Snart skulle han få flytta in i sin nya lägenhet.