Om oss

Välkommen till en sida som kommer att fokusera helt på inredning, design och på renoveringar i syfte att höja den estetiska upplevelsen i ett hem. Vi som ligger bakom den här sidan har arbetat med inredning i många, många år och vi har genom detta också snappat upp kunskaper som vi ska förmedla vidare till dig som läsare.

Vi ska ge tips, vi ska ge tankar och vi ska skapa ren och skär inspiration för dig. Utöver det ska vi även peka på saker som fungerar mindre bra och vilka kombinationer – gällande exempelvis färg – som man kanske bör undvika.

Trender kommer och trender går. Hur ska man agera i dessa frågor? Gör man bäst i att följa trenderna eller ska man inta en mer skeptisk hållning och sikta mot det klassiska, mer tidlösa? Vi ska försöka ge både historiska tillbakablickar och samtidigt också dels ta pulsen på samtidigt och dels sia lite om framtiden. Vilka möbler gäller, vilka färger ska man välja och hur ska man möblera för att få ut maximal effekt av den yta man har till sitt förfogande? Vi ger tips om detta.

Vi ska även ta oss tiden att kolla närmare på klassiker inom design. Vilka klassiker finns, hur mycket kostar dessa och hur kan du hitta sådana på exempelvis en loppmarknad?

En annan rolig sak är att vi renoverar mer än någonsin tidigare. Vi prioriterar bostaden mer idag än förr och vi är beredda att lägga mer pengar på att renovera och fräscha upp. Rot-avdraget har naturligtvis haft en påverkan på detta. Men, det finns avigsidor. Orkar ni en renovering, klarar ert förhållande påfrestningen i att leva i ett byggkaos – och vad händer om ni anlitar fel företag? Vi ska gå igenom hur man ska tänka för att klara av en renovering utan några större farthinder.

Vi hoppas du kommer att gilla våra initierade och passionerade texter. Välkommen!