Heltäckningsmatta Stockholm – vanliga frågor och svar

Då det kommer till heltäckningsmattor så finns en hel del förutfattade meningar, åsikter och klara bilder om vad man får för sina pengar om man köper en heltäckningsmatta i Stockholm. Tyvärr är många av dessa direkt felaktiga och grundar sig på hur det var förr. 

En heltäckningsmatta i Stockholm förr handlade om en dålig investering. Detta säger vi baserat på att det ofta handlade om sämre kvalitet och om att dessa redan efter något år såg trötta, slitna och allmänt smutsiga ut. Utvecklingen vad gäller material har emellertid skapat en helt ny spelplan och gjort att en heltäckningsmatta idag är en betydligt bättre och säkrare investering.

 Således så kan man slänga vissa av de tvärsäkra påståendena i närmsta papperskorg: de är inte längre relevanta. Med det sagt så tänkte vi svara på några vanliga frågor om heltäckningsmattor och genom detta ge dig lite mer kunskap om ämnet – enligt följande: 

Kan en heltäckningsmatta i Stockholm fungera i barnrummet? 

Ja, och det är – tillsammans med sovrummet – också det vanligaste valet. En heltäckningsmatta i ett barnrum ger många fördelar. Dels så minskar de risken för skador som en följd av mjukheten, dels så absorberar du ljud och bidrar till att leken inte stör grannarna – och dels så kan de också matcha den övriga inredningen och skapa ett rum som uppmuntrar till lek. Ett riktigt bra val! 

Kan jag lägga en heltäckningsmatta i källaren? 

Ja, men det förutsätter att du väljer en heltäckningsmatta som andas och som släpper luft igenom sig. Om inte så kan det innebära att mattan skadas redan efter något år. Har du exempelvis problem med fukt i källaren så bör du undvika att lägga in en heltäckningsmatta i Stockholm. Det kan förvärra och leda till exempelvis mögelangrepp. Rådet är att du A) mäter fuktnivån och B) tar hjälp med att välja rätt typ av heltäckningsmatta för din källare.  

Ta reda på mer genom att besöka: heltäckningsmattorstockholm.se